Ohjeet

Miten homma toimii

Näillä ohjeilla pärjäät simulaattorissa

Oletko valmis viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle?

Varaaminen ja muutokset:

Vuorot varataan varauskalenterista. Tehdäksesi varauksen, tulee Sinun rekisteröityä digital booker käyttäjäksi. Käyttäjätilisi kautta, voit tarkastella omia varauksiasi ja tarvittaessa muuttaa niitä. Varaus vahvistetaan maksamalla se verkkokaupassa.

Varaus sisältää tilan ja laitteiston käytön varauksessa merkityksi ajaksi. Tilassa saa olla normaalin varauksen aikana yhtä aikaa 8 henkilöä, mutta pelaamisen sujuvuuden kannalta suosittelemme enintään 4 hengen ryhmiä.

Maksaminen:

Varaukset, sarjakortit ja valmennus maksetaan verkkokaupassa. Maksuvaihtoehdot ovat laajat, ja Visma Pay palvelu tarjoaa myös osamaksumahdollisuuden.

Liikuntaseteleistä meillä käy smartum. Ota yhteyttä golf@powerfade.fi kun haluat käyttää liikuntaseteleitäsi. Koska varausjärjestelmä ei hyväksy liikuntaseteleitä, varaukset tehdään tällöin meidän toimestamme haluamaasi ajankohtaan, ja maksu suoritetaan smartum sovelluksella erikseen.

Yritysasiakkaille tarjoamme myös laskutuksen.

Juomat ja muut paikan päällä myytävät tuotteet maksetaan itsepalveluperiaatteella mobilepaylla.

Käytännön ohjeita:

Ulko-ovi aukeaa varausvahvistuksesta löytyvällä koodilla.

Simulaattori käynnistetään painamalla ”ENGINE START” -painiketta laitekaapin etuosasta. Se käynnistää järjestelmän käyttökuntoon asti, ja voit alkaa pelaamaan. Simulaattorin perus käyttöohjeet löytyy seinältä.

Sammutathan simulaattorin vuorosi päätteeksi, mikäli seuraava käyttäjä ei ole saapunut paikalle. Sammutus tapahtuu painamalla lyhyesti samaa ”ENGINE START” painiketta kuin käynnistäessä. Videotykki sammuu myös automaattisesti minuutin kuluessa.

Valaistusvaihtoehtoja on kaksi. Tunnelmavalaistus on päällä automaattisesti, ja mikäli haluat kirkkaamman valaistuksen päälle, löytyy sen katkaisija oven välittömästä läheisyydestä.

Voit siirtyä sisätiloihin 5 minuuttia ennen oman vuorosi alkua, mutta muistathan antaa harjoittelurauhan aiemmalle käyttäjälle.

 

Pallot ja pallon asettaminen:

Käytettävissäsi on simulaattorikäyttöön kehitetyt Titleist RCT pallot. Pallossa on sisäänrakennettu tutkaheijaste, jonka vuoksi pallon asennolla lyödessä ei ole merkitystä. Titleist RCT pallot takaavat optimaalisen mittaustuloksen tutkalle.

Asetathan pallon lyöntipaikan viimeisen keskellä olevan kapean maton keskelle. Täten simulaattori antaa tarkimman tuloksen, ja saat eniten irti harjoittelustasi. Tarkemmat kuvalliset ohjeet löytyvät simulaattorin seinältä.

 

Omien pallojen käyttö kielletty:

Käyttämällä tarjoamiamme palloja, varmistamme että lyöntikangas pysyy mahdollisimman pitkään hyväkuntoisena ja tarjoaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Käytettyjen pallojen lika, ja tussimerkinnät haurastuttavat kangasta.

Mailat:

Käytäthän omia puhdistettuja mailoja simulaattorissa. Likaiset mailat tuovat epäpuhtauksia palloihin, ja sitä kautta lika siirtyy lyöntikankaaseen.

Mikäli sinulla tai pelikaverillasi ei ole vielä mailoja, simulaattorissa on käytettävissä yksi setti oikeankätisiä ja yksi setti vasenkätisiä aloittelijamailoja.

mailat ovat vapaasti käytettävissäsi.

Tilavalvonta:

Tiloissa on kameravalvonta, ja ovessa kulunvalvontajärjestelmä.

Kaikki vahingonteko ja varkaudet ilmoitetaan poliisille.

Tilan käyttäminen ilman varausta, johtaa jo maksettujen palveluiden perumiseen ilman hyvitystä.